06 21 553 271 | info@bloombridge.nl   

Wat onze klanten zeggen

referenties

Bloombridge heeft ons geholpen bij de aankoop van ons eerste huis en we kunnen dit iedereen aanbevelen! Anne-Fleur is heel kundig en wist de voor ons veelal nieuwe informatie op een heldere en begrijpelijke manier over te brengen. Ze dacht heel goed mee in onze situatie, was pro-actief en de communicatie verliep altijd soepel. Haar advies en dienstverlening maakte echt dat we ontzorgd werden op dit vlak!

Lotte & Jaël

Ik ben ontzettend blij met de geweldige hulp die ik heb gekregen van Anne-Fleur tijdens het proces van het kopen van mijn eerste huis. Haar expertise als hypotheekadviseur was echt van onschatbare waarde. Ze heeft me stap voor stap begeleid, mijn vragen geduldig beantwoord en me geholpen om de best mogelijke hypotheekopties te begrijpen en te kiezen. Haar toewijding en vriendelijkheid hebben de hele ervaring zo veel soepeler gemaakt. Anne-Fleur is een professional die echt om haar klanten geeft, en ik zou haar zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar deskundig advies bij het kopen van een huis.

Maris

Anne-Fleur was van begin tot eind erg behulpzaam. Zeer deskundig. Ze heeft me geholpen bij het navigeren door de complexiteit van tegelijkertijd kopen en verkopen en ervoor zorgen dat ik de beste financiële regelingen heb. Sterk aanbevolen!

Ramon

Ik ben heel blij met mijn tweede ervaring met Anne-Fleur! Ze is een uitzonderlijke professional die een sleutelrol speelde bij het verkrijgen van een hypotheek. Ze luistert actief, stelt de juiste vragen en helpt je gefundeerde beslissingen te nemen met scenario's op maat. Het hele proces verliep naadloos en plezierig, dankzij haar expertise, oprechte zorg en begrip. Ik beveel Bloombridge van harte aan bij vrienden en kijk reikhalzend uit naar toekomstige samenwerkingen. Anne-Fleur is een partner van onschatbare waarde bij belangrijke financiële beslissingen!

Miki & Vincent

Anne-Fleur heeft mij heel goed geholpen met het rondkrijgen van een hypotheek, op een professionele manier met persoonlijk advies gefocust op mijn situatie. Er komt veel bij kijken wanneer je een eerste woning koopt in Amsterdam, dus ik zou het advies en de begeleiding van Bloombridge zeker aanraden!

Judith

We hadden een geweldige ervaring met Anne-Fleur en Bloombridge, super proactief en goed in het begrijpen van onze behoeften en het vinden van iets dat aan onze behoeften voldeed. Bedankt voor je hulp bij het kopen van ons eerste huis!

Thijs & Francesca

Een geweldige ervaring en serviceniveau. Anne-Fleur heeft het hele hypotheekproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. We hadden gedurende het hele proces meerdere contactmomenten waar ze alles uitstekend uitlegde - ook terwijl ze een hogere maximale hypotheek (ten opzichte van andere adviseurs) behaalde. Ze is persoonlijk, vriendelijk en beantwoord graag vragen over het hypotheekproces - ik heb haar al aan meerdere vrienden aanbevolen. Aarzel niet om met haar samen te werken!

Renee

Anne-Fleur kan ik iedereen aanbevelen. Haar assertiviteit en serviceniveau zorgen ervoor dat verschillende scenario’s van complexe financieringsvraagstukken goed te volgen zijn en tot een goed einde worden gebracht. Ben je opzoek naar iemand die meedenkt en het meeste haalt uit jouw persoonlijke financieringsvraag? Bloombridge helpt je verder.

Maarten

Bloombridge in de persoon van Anne-Fleur heeft ons enorm geholpen bij de aankoop van ons huis. Niet alleen neemt ze de zorgen rondom het regelen van financiering weg, ook begeleidt en adviseert zij in het maken van keuzes als het gaat om bijbehorende verzekeringen en andere regelzaken. Echt een totaalpakket dat afgestemd wordt op jouw behoefte en wensen!

Fleur & Rishie

Anne-Fleur heeft ons super geholpen met de aanvraag van een financiering. Top service en kwaliteit.

NICK

Erg fijn geholpen en vlotte afhandeling!

Adriaan & Valerie

Een heel fijn en betrouwbaar adres. Naast het in orde maken van alle financiële zaken en verplichtingen m.b.t. de aankoop van ons huis, ook veel goede adviezen gegeven. Daarnaast altijd bereikbaar en beschikbaar, ze heeft ons zelfs tijdens haar vakantie geholpen de laatste zaken in orde te krijgen. Wij zijn dan ook super tevreden en raden Anne-Fleur bij al onze vreinden en familie aan!

Daniel

Uitstekende hypotheek op basis van ons pensioeninkomen, daarvoor heeft Anne-Fleur gezorgd. Op professionele en uiterst vriendelijke wijze heeft zij ons meegenomen in dit maatwerkproces. Op korte termijn was alles geregeld en wisten we dat ons nieuwe huis binnen ons financiële bereik lag.

Wilma

Duidelijk en professioneel advies. Goed bereikbaar, reageert snel en uitstekende kennis van de markt.

Marlous

Met Bloombridge konden we snel schakelen om de financiering voor ons droomhuis rond te krijgen. Anne-Fleur weet wat ze doet en werkt secuur. Daarbij hebben we het persoonlijke contact als heel fijn ervaren!

Testimonial Item

Caressa & Lex

Wij schakelden Bloombridge in voor het aankopen van ons eerste huis. Vanaf de eerste (digitale) ontmoeting voelde het heel goed aan. De communicatie was open, helder en flexibel. Anne-Fleur stond altijd voor ons klaar als wij vragen hadden en hielp ons waar nodig. Mede dankzij haar hulp hebben wij op een soepele wijze ons eerste huis kunnen kopen. Wij zijn heel tevreden en zouden haar diensten zeker aanbevelen!

Noëlle & Axel

Anne-Fleur heeft ons als adviseur enorm geholpen tijdens onze huizenzoektocht. Door het persoonlijke contact en het snelle schakelen is ze onmisbaar geweest tijdens onze zoektocht en het daadwerkelijke kopen van het huis. Niet voor niets dat we haar dan ook aanraden bij vrienden en familie!

Claire & Gert

Wij hebben Anne-Fleur als fantastisch ervaren! Ze is super behulpzaam, heeft ons goede adviezen gegeven en altijd bereikbaar. Dankzij haar snelle handelen hebeb wij hebben wij ons huis kunnen kopen! Wij raden ook iedereen aan om met Anne-Fleur in zee te gaan! Wij zijn zo blij dat dit allemaal is gelukt!:)

Testimonial Item

Thomas & Eva

Anne-Fleur heeft mij zeer goed geholpen bij het regelen van de financiering voor de aankoop van mijn huis. Vooraf aan de zoektocht wist ik door haar berekeningen en uitleg precies wat mijn mogelijkheden waren. Ze reageert snel, ze is altijd bereikbaar voor tussentijdse vragen en handelt alles netjes af. Kan haar aan iedereen aanbevelen.

Marisa

Ons eerste huis gekocht met behulp van Anne-Fleur. Wij hebben het contact als heel fijn ervaren, ze dacht echt met ons mee en schakelde erg snel! Bedankt!

Testimonial Item

NICK & DALI

Uitstekende begeleiding bij de koop van mijn eerste huis: altijd goed voorbereid en lastige vragen worden helder beantwoord. Aanrader!

Testimonial Item

Marieke

We zijn erg fijn geholpen door Anne-Fleur. Naast dat ze met ons meedacht, legde ze het hele proces van A tot Z uit in begrijpbare taal waardoor het voor ons duidelijk was wat er van ons verwacht werd. Ze reageerde snel en was goed bereikbaar wanneer we vragen hadden. We raden haar graag aan!

Testimonial Item

Arantxa

Anne-Fleur heeft mij enorm goed geholpen bij het kopen van mijn huis. Vanaf de eerste afspraak vertelde ze vol energie en heel duidelijk hoe het gehele proces zou verlopen, welke stappen wanneer gezet worden en waar zij bij zou helpen. Gedurende het proces was Anne-Fleur altijd volledig betrokken, behulpzaam en professioneel. Het was echt teamwork!

Leontine

My Advisor, Anne-Fleur Schotema from Bloombridge got in touch straight away with a follow-up meeting which was pleasant and extremely thorough. She explained the services offered, what she could possibly do for me, and guided me through the process. She was able to give me clear, and well-informed advice about my situation and made suitable targeted suggestions from which I can make choices. Anne-Fleur owned the process every step of the way and the whole process was well handled and she was efficient and friendly. Could not be more happy at this point and I would highly recommend her services.

Testimonial Item

MOHAMED

We hebben onlangs met het Bloombridge-team samengewerkt om ons hypotheekaanvraagproces te ondersteunen. Van het begin tot het einde waren ze super praktisch, hebben een zeer duidelijke communicatie en waren zeer ondersteunend. Ze boden ons meerdere alternatieven, altijd op zoek naar onze interesse. We voelden ons zo zelfverzekerd om met hen samen te werken en vertrouwden ons volledig omdat ze het systeem zo goed kennen. We raden iedereen Bloombridge aan, vooral als je een gecompliceerde situatie hebt en deskundige hulp nodig hebt.

Testimonial Item

Mehmet & Ezgi

Bloombridge is zonder twijfel de beste financieel adviseur waarmee ik ooit heb gewerkt. Anne-Fleur heeft me geholpen mijn huidige hypotheek te verhogen zodat ik de verbouwing van mijn appartement in Amsterdam kon afronden. Ik ben meer dan tevreden, ze is zeer professioneel, neemt de tijd om naar de wensen van haar klanten te luisteren. Ze vroeg me naar mijn financiële/levensdoelen op de lange termijn en zorgde ervoor dat de hypotheek die ik koos, was afgestemd op mijn toekomstige doelen. Ze is zeer responsief en altijd heel eerlijk en klantgericht. Ik had echt het gevoel dat ze altijd het beste met me voor had. Ik heb al verschillende financiële adviseurs gehad, maar eerlijk gezegd heb ik er nog nooit een gehad zoals Anne-Fleur. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen!

Testimonial Item

Ara

Anne-Fleur heeft mij echt fantastisch begeleid bij het kopen en financieren van mijn eerste huis. Haar manier van werken is heel prettig. Ze is goed bereikbaar, in staat om snel te handelen en ze zorgt dat je bij wijze van spreken voor de koop/het bod al helemaal klaar bent om het te financieren. Daarnaast denk ze goed mee en is legt ze allerlei zaken al voordat je er zelf aan gedacht hebt. Ze geeft je een beetje rust en zekerheid in iets ‘groots’ zoals het kopen van een huis.

Testimonial Item

Leslie

Bloombridge-Amsterdam-white-diapositief

Anne-Fleur Schotema
info@bloombridge.nl
06 21553271
ma – vr - 8:30 – 18:00 uur

qr bloombridge