06 21 553 271 | info@bloombridge.nl   

Stappen

Werkwijze

w

Contact opnemen

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak – online of bij u thuis – kunt u ons hier een bericht sturen.

Afspraak maken

Tijdens het eerste gesprek wordt uw financiële situatie in kaart gebracht, wat zijn uw wensen voor nu en later? We bespreken het traject, vragen gegevens op en stellen het tarief vast.

i

Gegevens

Gaan we samen verder? Dan verzamelen we alle gegevens om klaar te zijn voor de financieringsaanvraag bij de best passende geldverstrekker. We bespreken ook bijbehorende risico's.

Aanvragen financiering

Wanneer de koopakte is getekend vergelijken we nogmaals alle rentes en voorwaarden. Vervolgens vragen we de voor u best passende financiering aan met eventueel gekozen verzekeringen. We bespreken het aanbod en bewaken de tijdslijnen.

Afronding

Zodra de financiering definitief is geregeld, is het wachten op de overdracht, het sleutelmoment! We zien toe op een juiste afhandeling van bank en notaris. Vanaf dat moment start de betaling van de hypotheek en worden de kosten voldaan.

Relatie

We streven naar een levenslange relatie, daarom blijft Bloombridge uw gesprekspartner in de toekomst. Wilt u verbouwen, verhuizen of heeft u een andere vraag? Bel of mail gerust.

Bloombridge-Amsterdam-white-diapositief

Anne-Fleur Schotema
info@bloombridge.nl
06 21553271
ma – vr - 8:30 – 18:00 uur

qr bloombridge